World Tai Chi Qigong Day 2014

This year we will be joining Bev from Tai Chi on the Beach for this year event. Thank you Bev and Sam for organising.

This is the proposed program of the day.

 

 

10.00am

 

Welcome and introduction

5 min

Sam Sujatna

Perth Tai Chi

10.05am

 

Taiji qigong shi ba shi

10 min

Sam Sujatna

Perth Tai Chi

10.15am

 

Chen style standing pole exercises

10 min

Sien-Long Chong

Chen Taiji

10.25am

 

42 competition barehand demo

5 min

Michelle Woon

WA Chin Woo

10.30am

 

My Chi set 1

10 min

(instructor)

Tai Chi@Beach

10.40am

 

Tai Chill set 1

10 min

Sam Sujatna

Perth Tai Chi

10.50am

 

Tai Chi @ Beach Level 1-2 demo

5 min

(demo team)

Tai Chi@Beach

10.55am

 

Silk Reeling exercises

10 min

Sien-Long Chong

Chen Taiji

11.05am

 

Tai Chill set 2

10 min

Sam Sujatna

Perth Tai Chi

11.15am

 

42 competition sword demo

5 min

Michelle Woon

WA Chin Woo

11.20am

 

Chen style 1st movement

10 min

Sien-Long Chong

Chen Taiji

11.30am

 

Tai Chill set 3

10 min

Sam Sujatna

Perth Tai Chi

11.40am

 

Chen style demo

5 min

Sien-Long Chong

Chen Taiji

11.45am

 

Taiji Zen demo

5 min

Sam Sujatna

Perth Tai Chi

11.50am

 

Closing remarks and photo op

10 min

 

 

12.00pm

 

End of WTCD